Steun

Abdij Roosenberg

15/11/14 - Evenementen op 30 november en 4 december Vrienden van de Roosenbergabdij

Beste vrienden,

We willen jullie, vanuit het Bestuur, van harte uitnodigen op de volgende evenementen.

Op 30 november om 15u. wordt er, in de Abdij, een gregoriaans Adventsconcert gegeven door het ensemble Audivi Vocem. Advent is een periode van bezinning en hoe zouden we dit beter kunnen starten dan met " stille " gregoriaanse muziek in de kerk van de Abdij !!

Het belooft, daarenboven, een zeer hoogstaand concert te worden, want, zoals jullie kunnen zien op bijgevoegde flyer, staat het ensemble onder leiding van Katelijne Van Laethem, één van de betoverende stemmen van het befaamde Huelgas ensemble.

Inkom is 12 Euro.

Op 4 december om 19u30 hebben we priester Alliët uitgenodigd om te komen spreken over zijn werk met de vluchtelingen. Hij is, bij het grote publiek, bekend om zijn inzet en opvang van vluchtelingen in zijn kerk, het wordt dus een voordracht van iemand die zich persoonlijk engageert voor de verstotelingen in onze maatschappij.

We vragen een inkom van 5 Euro die aan priester Alliët zal worden overhandigd als steun voor zijn werk.

Na beide evenementen bieden wij, vanuit de Vrienden, een drankje aan.

Aarzel niet om vrienden en kennissen uit te nodigen, iedereen is van harte welkom want het beloven, beide, boeiende en mooie evenementen te worden !

Ten slotte nog een oproep:
> 2014 is al een eind opgeschoten, tijd dus om ons jaar fiscaal wat te optimaliseren. Vandaar een warme oproep voor steun aan de verdere renovatie van de dakwerken van de Abdij.

U kunt dit doen via de Koning Boudewijnstichting en, vanaf een storting van 40 Euro, ontvangt U een fiscaal attest, aftrekbaar van Uw belastingen.

U kan dit doen via het rekeningnr. IBAN BE10 0000 0000 0404 BIC: BPOTBEB1 met vermelding ***128/2585/00075***

Met vriendelijke groeten,
Luc Steyaert