Steun

Abdij Roosenberg

Agenda

20/09/15 - Ensor strijkkwartet - Benefiet aperitiefconcert Roosenbergabdij

Als steun aan de abdij wil het Ensor Strijkkwartet op 20 september een benefiet aperitiefconcert geven met werken van Haydn, Schubert, Mozart en Beethoven met als titel ‘Der Sonnenaufgang’.

Plaats: Abdij Roosenberg, Oudeheerweg-Heide 3 in Waasmunster.
Datum: zondag 20 september om 11u concert, gevolgd door een receptie, mede aangeboden door Thuisgastronomie Possemiers bvba.
Inkom: 25 Euro. Inschrijven en voorafbetaling bij De Neve Lieve, denevelieve@hotmail.com, tel.03/766.24.32, rekening nr. BE80 7370 2866 6977 op naam van de vrienden van de Roosenbergabdij, met vermelding Ensor concert ten laatste tegen 15 September.

Het Ensor-strijkkwartet

Het Ensor-strijkkwartet werd in 1990 opgericht en bestaat uit 4 gerenommeerde musici: Eric Robberecht, viool, Francis Reusens, viool, Frans Vos, altviool en Steven Caeyers, cello. Zij profileren zich als een ensemble dat de volledige kwartetliteratuur, van klassiek tot hedendaags, wil vertolken. Ook op de internationale podia heeft het kwartet een uitstekende reputatie verworven met optredens in o.a. Nederland, Duitsland, Italië, Zwitserland, Frankrijk. Het strijkkwartet bracht reeds enkele CD's op de markt die in de pers telkens lovend werden onthaald. Samen met Dimitri Verhulst hebben ze vorig jaar een fel gesmaakt concert gegeven in het prachtige kader van de Abdij Roosenberg.

Welkom aan iedereen die deze prachtige, beschermde abdij en haar gemeenschap een warm hart toedraagt en wil genieten van een hoogstaand concert en een gezellige aperitief.

Praktisch

  • Gaat door op 20/09/15 om 11.00 uur
  • Gaat door in Abdij Roosenberg
    Oudeheerweg-Heide 3, Waasmunster
  • Deelname in de kosten: 25 euro
  • Voor informatie (of inschrijven) contacteer: Lieve De Neve (Telefoon: 03/766.24.32 of mail: denevelieve@hotmail.com)
  • Deze activiteit wordt aangeboden door de vriendenkring.