Ambassadeurs

In en rond de abdij bewegen mensen met dezelfde bezieling. De vrienden, de zusters, de vrijwilligers, de Roosenbergliefhebbers, de zinzoeker, de wandelaar, de stiltezoeker…

Het is een kracht om verschillende werelden samen te brengen en te verbinden. Vanuit een gemeenschappelijke bron willen we gemeenschap vormen. Gedreven ambassadeurs, dat hebben we nodig om de abdij een toekomst te geven. Een uitdaging voor believers en influencers om de abdij meer bekendheid te geven.

 • Vrienden van de abdij
 • Zustergemeenschap :

  Sedert 6 augustus 2016, op de dag af 41 jaar nadat de abdij werd ingewijd, hebben de Mariazusters de abdij verlaten. Zij wonen in het moederklooster van de congregatie – Kerkstraat 14 te 9250 Waasmunster.

  Elke weekdag is er eucharistie om 11.30 uur, en elke zondag om 11.00 uur, samen met de zusters in de Kerkstraat 14, Waasmunster.

  Gebedsintenties

  U kan ons uw gebedsintenties doorgeven via e-mail naar info@abdij-roosenberg.be. of bellen naar 052.46.20.95 – via zuster Trees

 • Vrijwilligers

  Meewerken in de abdij Roosenberg ! Iets voor jou? Wordt deel van ons droomproject en bouw mee aan onze missie om de abdij te behouden als gastvrije plek waar mensen dichter bij zichzelf, de ander, God of de natuur kunnen komen.

  Help je graag mee in de tuin, in de keuken, bij events, onthaal.. mail dan even naar abdij.roosenberg@gmail.com

 • Partners
 • Sponsors – Wil u graag een financiële bijdrage leveren om onze werking te ondersteunen. We hopen dat we samen een toekomst kunnen uitbouwen voor de abdij. Een plek die niet verloren mag gaan voor de volgende generaties.  U kan storten op rekeningnummer:  BE 69444059208178 – zingeving abdij Roosenberg.